WOW Caaclysm-ben hogy, és melyik rugóval érdemes menni?
Figyelt kérdés
elvittem 60ig egy gnome rugót és itt döbbentem rá hogy mennyire nem tudok vele játszani. 1-2 mobot még csak lecsapkodok de többel már bajban vagyok / nem tudok fenttartani egy dps-t. Mindig kifogyok az energy-ből. Jelenleg combat talenten és 2 egykezessel vagyok. Hogy kéne azt elérnem hogy ne fogyjak ki az energy-ből?2016. aug. 27. 00:02
1/1 anonim válasza:
:D:D Rendesen kell talentelni és akkor nem fogsz kifogyni. Catában én sub specen voltam, sosem volt gondom ilyesmivel. Nézd át először is a spellbookodat, milyen képességeid mire jók, mennyi energibe fájnak stb. A statokat sem árt feltúrbózni: Agility/attack power és haste ami fontos. Haste energy generálást gyorsítja. Ha több mob van a közelben, akkor 'sap'-old le az egyiket, amíg a másikat megölöd, így nem kerülsz akkora bajba. Pontos talentet nem tudok mondani, mert rég volt már a cataclysm, de beírod google-ba, hogy combat rogue 4.3.4 pve és kidob ezernyi rotát és talentet rá. De szerintem inkább sub-ot használd, nekem nem volt vele gondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!