Minecrafttal játszok, és egy zöld füves vidéken él a karakterem. Ps4- el játszok survival módban normál fokozaton. Csak raw fisht tudok halászni ilyen kék halat. De már vagy 10-et kihalásztam és semmi. Hogy kell gömbhalat fogni?
Figyelt kérdés
Rá lehet vaalhogy akasztani a peca végere? Ha igen hogyan? Egyszerűen a google ban sem találom a megoldást.Raw fishen kivul semmi. De tudom hogy nagyon sok féle halat lehet fogni na de hogyan?Légyszi segítsetek mert szeretném megtalálni a víz alatti templomot de kell hozzá vízalatti varázsital aminek az előállításához kell a sárga színű gömbhal.2016. aug. 26. 21:10
1/7 A kérdező kommentje:
Valamit rá kell akasztani a peca végére hogy tudjak gömbhalat is fogni a raw fishen kívül?
2016. aug. 26. 21:14
2/7 anonim válasza:
Hát arra hogy milyen halat fogsz azt a játék"sorsolja"ki és nem tudod befolyásolni esetleg azzal hogy raksz valamilyen encsát a horgászbotra remélem tudtam segíteni Dicsértessék a Jézus Krisztus!
3/7 A kérdező kommentje:
Szia köszi a választ! Dicsértessék a Jézus Krisztus?Ezt miért kaptam :D ? Ezt nem értem. Amúgy mi az az encsa?És hogy lehet rárakni akármit is a peca végére?Ps4- el játszom survival módban , nem csak számító gépeknél lehet ilyesmit csinálni? Amúgy 60 raw halból 1- gömbhalat sikerült kifognom de az elég rossz arány. :( már megvan a vízi templom de gömbhal nem nayon akad.Lehet valahogy fejleszteni a pecát? Hogy lehet a peca végére csalit rakni? És tényleg mi az az encsa? Légyszi segíts!
2016. aug. 27. 20:46
4/7 anonim válasza:
A pecabot végére egyetlen dolgot tudsz rakni, répát. A répás pecabot arra jó, hogy vezetni tudsz vele egy disznót, ha nyerget raksz rá és ráülsz. A további kérdések elkerülése végett nyerget csak horgászásból és kincses ládákból tudsz szerezni, arépát meg barkácsasztalon tudod a pecabottal összerakni. A gamer pajtás kifejezése ("encsa") pedig enchantment-et jelent, azaz bűvölés. Meg lehet bűvölni a pecabotot, hogy több kincset és kevesebb szemetet fogj ki, de azt hiszem, ehhez még túlságosan az elején vagy még a játéknak. Ami pedig a gömbhal horgászatot illeti, nem mindegy hol horgászol. Ha megnyomod játék közben az F3 billentyűt, bal oldalt ír egy olyat, hogy Biome, ha angol nyelven játszol, de magyarul is ugyanaz, ott a lényeg, hogy mi van kiírva. Folyónál (River) leginkább Lazacot (Raw salmon) tudsz fogni, meg sima halat, mély óceánokon (Deep ocean) lehet nagyobb eséllyel gömbhalat fogni. Mellesleg a Minecraft egy nagyon összetett játék, ha nem olvasgatsz, nem fog menni. Tessék: [link]
5/7 anonim válasza:
Ezen az oldalon mindent megtalálsz. Sajnos a keresője nagyon előnytelen, de ha betűről betűre pontosan írod be a nevét, bármilyen blokkra, vagy eszközre rákereshetsz és mindenről temérdek hasznos információt találhatsz, csak az oldal ritkán frissül, így nem túl aktuális, az újabb frissítések során játékba került dolgokról elég keveset találni.
6/7 A kérdező kommentje:
wow! Köszönöm a sok sok infót, nagyon nagyon aranyos vagy és rendes! Köszönöm! Böngészni fogom az oldalt amit elküldtél, és tényleg hatalmas segítség volt! Köszönöm szépen
2016. aug. 28. 10:54
7/7 kaiu válasza:
Szia egyszeruen s tomoren. Elkezdesz halaszni es egyszer majd kapsz sarga gombhalat. A pecabot vegere nem tudsz semmit rakni amivel jobban mene a halaszas. Szoval kezdj el halaszni es egyszer fogsz kapni olyan halat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!