Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Payday:The Heist vagy Payday 2?

Payday:The Heist vagy Payday 2?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb?

Melyik a könnyebb?

Single playerről vélemények?

2016. aug. 25. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:

A Steam statisztikák szerint az első résszel gyakorlatilag senki sem játszik, átlagosan 177 játékos tolja egy időben. A második még tartja magát pár tízezer játékossal.

Mindkét rész nehéz, sok gyakorlást igényel.

A single playert felejtsd el, síkhülye a mesterséges intelligencia. Ez egy 100%-ig multiplayer játék.

2016. aug. 25. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Én a Payday 2-őt jobban szeretem, mert többen játszanak vele, és tudsz a barátaiddal is játszani.

A single player is jó, ott inkább megtudsz tanulni játszani, hogy mit hogyan kell csinálni, de multiba jobb.

2016. aug. 25. 18:05
 3/4 anonim ***** válasza:

egyértelműen a 2, az első rész kb. mintha soha nem is létezett volna, a 2-t folyamatosan fejlesztik, jönnek újdonságok, sok player van, minden tekintetben jobb

úgy képzeld el, hogy az 1 az kb. a demoja se lehetne a 2-nek :')

2016. aug. 25. 19:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez így okés,de jelen pillanatban nem tudom megvenni steamről és ugye torrent letöltés után nem enged játszani online..
2016. aug. 26. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!