LOL-osok tudtok orianna counter taktikákat és champokat?
Figyelt kérdés
#League of Legends #champiom
2016. aug. 24. 15:13
1/5 anonim válasza:
Igen.
Nagyon szívesen segítettem, köszönöm előre is a zöld pacsit.
2/5 A kérdező kommentje:
És mondanátok is?
2016. aug. 24. 16:08
3/5 savanyújóska válasza:
Dodgeold a ballját, figylej, hogy visszafelé is sebez, tartsd fejben, hogy van-e ultija/shieldje, midgame után ne nagyon chaseld, mert a Q-W kombóval elfut. Szerintem most nem annyira erős, mert viszonylag kis range-e van és lassú (ball travel time), mondjuk egy Vel'Kozzal, Akalival szerintem el lehet kapni. Zedet nem feltétlen javaslom, mert skill matchup, Yasuo elméletileg elveri, gyakorlatilag bármivel esélyes vagy ellene, ami nek nagyobb range-e van.
4/5 A kérdező kommentje:
sajna én supp main vagyok és tariccal nem megy hiába stannolom le a rohadt shildje mindig megvédi. egyik haverom mindig orit hoz és nem tudom elverni.
2016. aug. 25. 12:53
5/5 anonim válasza:
AP: Morgana vagy Syndra
vagy valamelyik ugrálós assassin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!