Warframe kérdések?
Helo!
Lenne pár kérdésem játékon belül:
Nova Prime-nál mi az a speed nova meg slow nova build? Milyen modok tartoznak ide?
Rifle (Soma prime) fegyvernél mi az, amit érdemes berakni? heavy caliber, argon scope, multishot, crit dmg mellé a maradék 4 helyre.
Titania warframe küldit a new loka adja, (The silver Grove), de úgy is meg lehet szerezni hogy harcban állok velük? Jelenleg cephalont meg arbieters conclave-t fejlesztem.
Pontosan mitől/hogyan fejlődik az MR szint? Addig oké, hogy ha szétlövöm a mobokat (vagy csapattárs 50 méteren belül) akkor kapok pontot, de csak ennyi? Hogy/Hol lehetne gyorsabban MR szintet növelni? MR 8 vagyok és minden bolygó (LUA is) minden pályája megvan, de nekem olyan mint ha be lenne lassulva. Folytonos Warframe meg fegyver reset forma-val okozhat ilyet?
A Mastery Rankod akkor nő, ha 30-as szintet eléri egy új warframe/sentinel/fegyver.
Forma nem számít, csak az első max rankra hozás.
Be is lassul, mert minden szinthez egyre és egyre több XP kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!