Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi van a The Last Guardian...

Mi van a The Last Guardian című játékkal?

Figyelt kérdés

Láttam róla videót,olvastam fórumokon róla,de semmi.Egyáltalán kiadják valaha azt a játékot?Vagy már kiadták,csak Pc-re nem fogják? :(

:)

2016. aug. 23. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Októberben jön, ha minden igaz, de csak PS4-re.
2016. aug. 23. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Most jön majd ki vagy 2 hónap múlva, viszont csak PS4-re. Mondjuk nem nagy meglepetés, az eddigi játékaik is csak PS-en voltak, az Ico és a Shadow of the Colossus.
2016. aug. 23. 21:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát az nagy kár :( A Shadow of The Colossusal egy Ps2 emulátorral vagy Ps2-vel tudok játszani,de elég nagy kár,hogy nem adják ki Pc-re.A valaszokat köszi szépen :)
2016. aug. 23. 21:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Én kicsit tartok a játéktól

Mármint az Ico zseniális volt, nem tom meg tudja e ugorni annak a szintjét, de annyi ideje csinálják már és a túl sokáig készülő játékoknál általában csalódás a vége (Duke Nukem Forever, Destiny, Alan Wake)

A másik amitől tartok hogy túlértékelik és akkor azért fogok csalódni mikor eljutok odáig hogy játszak vele - mint a Shadow of the Colossus ami szép volt, jó volt, egyedi volt de a) most őszintén, nem volt egy hosszú játék a végére mégis unalmas lett már kissé b) az irányítás az élményt néha elég rendesen hazavágta (vagy a zseniális colossus AI is, kétszer haromszor)

2016. aug. 24. 02:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Az Alane Wake miért volt csalódás?

Szerintem patent játék :)

Ha lenne Ps4-em megvenném rá a The Last Guardian-t :) De végigjátszást tuti nézek róla :)

2016. aug. 24. 22:42
 6/6 anonim ***** válasza:

hát igazából az Alan Wake-kel csupán az volt a baj hogy nekem (meg még sokan másoknak) olyan helyét keresőnek érződött

inkább volt akció játék mint horror, de simán akciójátéknak nem lehet nevezni

aztán sok ponton a remedy a max payne-hez nyúlt vissza

annyi év várakozás után azt vártam hogy egy műfaj definiáló alkotás lesz, de nem az lett

jó játék, én csak ajánlani tudom, de nem került bele nagybetűkkel a töri könyvbe, mint ahogy azt sokan vártuk tőle

2016. aug. 29. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!