A Call of Duty 2-ben miért nem működik a kód?
Figyelt kérdés
engedélyeztem a konzolt a beállitásokban de amikor a játékban beirom a kódot nem működik!pedig beirtam a DEVELOPERt!de a kill működik!de amikor beirom hogy GOD akkor is meghalok!HELP!!!!!2010. ápr. 20. 16:28
1/6 anonim válasza:
A konzolt előhoztad a ~ billentyűvel? (az 1-es a funkcióbillentyűk alatt, nem a numpadon). Ha igen, akkor más nem jut eszembe, talán még annyi hogy multiban próbáltad, ott természetesen nem működnek a cheatek.
2/6 anonim válasza:
Call of Duty-ba minek kód? Nem tudod megcsinálni a pályát, vagy mi?
3/6 anonim válasza:
Minél több felkiáltójelet írsz, annál jobban szánnak az emberek. Amúgy Devmappel először be kell hozni egy pályát (utána beírod a pályanevet), és csak aztán lehet cheatelni. Dumpkopf.
4/6 A kérdező kommentje:
megnyomtam a 0át
2010. ápr. 21. 16:45
5/6 A kérdező kommentje:
én már végig vittem veteránon is!csak ki akarom probálni hogy milyen a játék koddal
2010. ápr. 21. 16:47
6/6 anonim válasza:
Ha végig vitted veteránon a a játékot, vidd végig zöldfülűben. Na, olyan kóddal is :D
Kipróbáltam, gyakorlatilag a németeken mint forró kés a vajon, úgy mentem át :D. Meg sem álltam, csak is előre mentem, csak azt lőttem le, aki zavart... Mivel erősen szkriptelt a játék, az épületek lerohanása szinte egy pillanat volt... Persze volt, hogy belenéztem egy MG sorozatba, vagy 4 német jött nekem puskatussal, ilyenkor meghaltam, de nagyon könnyű volt... Engem single-ben egyedül az a csalás érdekelne, hogy az ellenség nem támad meg :D. Járkálnék köztük, mintha én is német lennék :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!