Hogyan tudnék hozzájutni?
Láttam neten a debreceni 576kbyte-ről pár képet, és kiszúrtam rajta, hogy van néhány TheVR-os "használt" játék, de én kecskeméti vagyok, és nem tudom, hogyan tudnék ehhez hozzájutni, a bolt honlapján meg nemcsak hogy a Vr-os fiúké, hanem másik gamerek "játékai" sincsenek fent.
Azért szeretnék ilyet,mert szeretnék játékot venni a zsebpénzemből,és gondolom olcsóbbak valamivel,mint a bontatlan original extra szűz társaik,és ráadásul pont olyan játék lenne,ami nagy kedvencem,és régóta szeretném amúgy is megkaparintani,nem vagyok őrült fanjuk,de ha már így adódik,akkor inkább az "ő játékukat" venném meg,mivel szeretem őket nézni,és imádom a kedvenceimtől származó relikviákat :D
Tudom,nem egy hyper számítástechnikus a fogalmazásom,meg a tudásom,de biztosan értitek a lényeget,és köszönöm szépen a segítséget!
4029 Debrecen, Csapó utca 30.
+36 30 576 4400
Keresd Herperger Róbertet - utánvéttel biztos elküldi!
(Mond el a helyzetedet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!