Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mekkora sikere lenne egy...

Mekkora sikere lenne egy 1.5-ös Minecraft minőségi Factions szervernek?

Figyelt kérdés
Teljesen saját pluginnal, Full-pvp, lopás, rombolás engedélyezett lenne, eredetis, avagy prémium módban.

2016. aug. 20. 19:51
 1/4 anonim ***** válasza:
nem túl sok, mert elég régi az alap. Ha még valami tekkit-ről lenne szó, ami azzal megy azt mondanám persze, de ha csak prémiumos, akkor angol nyelvűre kell csinálni az egész szervert, az angol szerókból meg elég sok kiemelkedő van saját fejlesztő csapattal.
2016. aug. 20. 19:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Vannak azért Mo.-n is prémiumosok. Az alap lehet, hogy régi, de az újabb verziók sajnos egyre rosszabbak. Még 1.2.5-ben gondolkodtam (nem tekkit). Még várok válaszokat.
2016. aug. 20. 20:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Van magyar prémiumos is, nekem is van, mégis törtet használok (saját szerver plugin teszthez nem árt 2 bejelentkezett játékos :D ), de itthon sokkal kisebb a ráta, míg külföldön 5-10 játékosra jut egy eredetis, addig ez Magyarországon simán 20-30 fő. Magyar szülő azt mondja "fiam/lányom, ez baromság, erre nem költünk" vagy "interneten nem vásárolunk mert veszélyes (meg gőzük nincs róla hogy kell)", stb.

Nyugodtan megpróbálhatod, remélem összejön, de ne felejtsd el hirdetni, mert anélkül nem nagyon fog terjedni az ige. Pl ncore-on bannerbe vagy valami hasonló látogatott oldalon.

2016. aug. 20. 21:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Ncoreon premium mc szervert? Na ne :D Ezen most jot rohogtem.

Lehet 1.10re irom, meg nem tudom. A plugintervet ma megirtam, 1 het alatt meg lesz, utana a teszteles.. es meglatjuk, hogy mekkora sikere lenne.

2016. aug. 20. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!