Minecraft szerver csak OP tud ládát kinyitni, itemet eldobni stb. Hogyan lehetne megoldani?
Milyen pluginok vannak a szerveren? Mert alapjáraton nem kéne ilyen gondoknak lennie, szóval
1: szutykos mesterMC szerverről van szó
2: nem sikerült bekonfigolni a szervert.
Első esetében nincs mit tenni, másodiknál meg kell tanulni konfigolni, hosszú folyamat, de nem lehetetlen, 1-2 év alatt én is eléggé belejöttem. Vagy keresni egy embert aki ért hozzá és megcsinálja (persze hülye lesz ingyen megtenni ezt, szóval a kis pénztárcát lehet készíteni).
1. Konfigolni baromi egyszerű, viszont a pluginokat összeállítani... na az már nehezebb. Például az Essentials, egy profi konfigos soha az életben nem rakná be a szerverére. Igénytelen kódolás, tele memory leakkel.
2. Ha igényes szervert akarsz, saját plugin nélkül ma már lehetetlen jó szervert készíteni. Ezért vagy megírod magadnak, vagy készítsd a pénztárcát. :)
Egyébként szerintem is OP-olj mindenkit, ha megakarod oldani ezt a problémát. A lehető legjobb módszer, ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!