Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Samsung Galaxy Ace 4-re fel...

Samsung Galaxy Ace 4-re fel lehet tenni a pokémon go-t?

Figyelt kérdés

Állítólag mindennnek meg kéne hogy feleljen a követelményeknek, de nincs rajt a google play-en.

Android 4.4-em van és 2GB RAM-om.

2016. aug. 19. 23:18
 1/5 anonim válasza:
Igen fel! De legyen mindig mobilneted anélküli nem lessz jó ha sétálsz az utcán! És mindig nézz a lábad elég!
2016. aug. 20. 08:24
 2/5 Gery Greyhound válasza:

Ezekben a kisebb samsungokban általában nagyon vacak akku van, egy powerbankot mindenképp érdemes hozzá venni. A többi elvileg rendben van, próbáld meg innen letölteni:

[link]

2016. aug. 20. 11:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem, természetesen van powerbankom, a baj az, hogy hiába töltök le apk verziókat, egyszerűen nem telepíti őket a telómra. Pedig tényleg csak az a baj hogy nincs giroszkópja.
2016. aug. 20. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Mit ír ki a google play áruházban? Ott azért fenn kell lennie, még akkor is, ha nem tudod feltelepíteni.

Van elég tárhelyed? És a regisztrációd az érvényes?

2016. aug. 20. 14:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Azt hogy nem kompatibilis a készülékkel. Fent van a play marketen de csak akkor, hogyha linkből nyitom meg. Tudom hogy azért nem lehet felrakni a telómra mert az ace 4-nek nincs giroszkópja. De hallottam, hogy mások fel tudták rakni apk fájlból ennek ellenére is. Jó lenne ha valaki ace 4-es meg tudna egy linkkel dobni.
2016. aug. 20. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!