LA Noire PS3 Magyarítás, hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Megvettem az LA Noire Complete Edition-t PS3 store-ról mert akciós volt. Le is töltöttem és működik meg minden. Viszont próbálok keresgélni, hogy elvileg van hozzá magyarítás de hogy kell megcsinálni?
Légyszi segítsetek mert fontos lenne.
Válaszokat előre is köszönöm.
2016. aug. 18. 14:48
2/4 A kérdező kommentje:
Szia. Igen letöltő linkeket én is találtam csak nem tudom hogy tudnám feltelepíteni a ps3-ra. ps3-on kaárhol kerestem nem találtam a játék mappáját se más játéknak (pl:gta5 nfs run stb.)
2016. aug. 19. 18:21
3/4 Csori96 válasza:
A konzolos fordítások eredeti játékkal, módosítatlan konzolon nem működnek. A PS3-ra készült fordítást innen tudod letölteni: [link]
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mivel nem módosított ezért felejtős. :)
2016. aug. 24. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!