A Pokémon Go-ban hol találhatom meg Gengárt?
Az eddig talált legerősebb Pokémonom: Haunter
A felfejlesztettek közül pedig: Flareon
Viszont sajnos nagyon ritkán van lehetőségem PokéStoppok közelében tartózkodni, ráadásul domino kártyás (feltöltős) vagyok, tehát pokélabda-hiányom van általában, mert leginkább csak otthon használhatom a játékot, wi-fi közelében.
Hauntert kirándulás alatt fogtam meg, 10-12 nap alatt csak egyszer "jelentkezett", rövid időre.
Továbbfejleszteni nem tudom, mert alig van Gastly-cukrom.
(Nem budapesti vagyok.)
Köszönöm a válaszod.
Sajnos, nagyon messze lakom onnan, de szép táj.
Hat attól is függ mikor tudsz kimenni...én legelőször este kaptam el egy Ghastlyt (szellem höhöh) utana mar megjelent délután 2kor is az aldi mellett :D (egy blastoiseot is elkaptam késő éjszaka szóval azt ajánlom hogy este keresgélj de persze csak óvatosaaaan)
Meg attól is függ hogy milyen területen vagy persze,pl ha magicarpokat vagy staryukat akarsz kaszálni akkor a dunapart a legjobb választás...vagy akármilyen vizes terület gondolom...
Ghastly az 5km-es tojásbol kel ki ha(nagyon nagy)mázlid van úgy is összegyűlhet elég hogy Gengarrá fejleszd Hauntert.
Köszönöm a válaszokat!
Tegnap egy 2 km-es tojásból kikelt Pikachu, illetve egy ötösből Lickitung. Nem volt eddig ilyen nagy szerencsém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!