Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Howrse játékban a sima szőrzet...

Howrse játékban a sima szőrzetek öröklődnek?

Figyelt kérdés
Sima szőrzeteknél van bármi jelentősége annak, hogy a csikó szüleinek milyen szőrzete van? Mert olyan lovam született, aminek a szőrzete deres, pedig az anyja cremello, az apja pedig egérszürke. Én azt hittem, valamelyik szülőét kapja meg, de akkor ez nem így van?

2016. aug. 17. 14:28
 1/5 SzJG fann ***** válasza:
49%
Esetleg. Főleg attól függ,hogy a szülei ugyan azon fajtájúak legyenek.
2016. aug. 17. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jelentősége nincs a szülők szőrzetének. Ha rámész az adott lófajtára, akkor kiírja, hogy milyen valószínűséggel lesz a csikó pl deres, cremello, stb. Ez csak a szerencsén múlik.
2016. aug. 17. 17:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. :)
2016. aug. 19. 15:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs jelentősége, de ha két azonos fajtájú és azonos szőrzetű lovat fedeztetsz (nem ritka szőrzeteseket), akkor nagyobb valószínűséggel lesz olyan szőrzet, mint a szülőké
2016. aug. 30. 14:58
 5/5 anonim válasza:
Nekem két világosszürke ugyanolyan fajtájú lóból lett egy fekete csikó kétszer is egymás után, tehát nem öröklődik ;)
2016. nov. 2. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!