Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hearthstone:Mennyi idő után...

Hearthstone:Mennyi idő után arenázzak?

Figyelt kérdés
Sziasztok!1,5 hónapja kezdtem,és akárhányszor arénázok 1-3 winem van,ugyanis mindig legendeket kapok,meg minden.Szóval a kérdés,mennyi idő után éri meg elkezdeni?
2016. aug. 17. 10:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Azt bármikor elkezdheted lévén nem kell hozzá packokat venned ,hogy legyen több esélyed.Ott egyenlő esélyekkel kezd mindenki. Igazából sokat kell gyakorolni. Meg streameket nézni híresebb játékosoktól. (pl.Kripparian) Tőlük sokat lehet tanulni ,hogy mikor miylen kártyát érdemes pickelni satöbbi satöbbi. Gyakorolj sokat és menni fog. Én is így kezdtem. :)
2016. aug. 17. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Érdemes streameket nézni,onnan sokat tanulhat az ember.Amúgy kezdd el minnél előbb,az aréna és a lapok ismerete segíthet rankedben/casualben.
2016. aug. 17. 12:18
 3/3 lio77 ***** válasza:
Ráadásul jobban megéri mint mondjuk packokat venni,hiszen bármi történik 1 kártyacsomagot már kapsz.Ha meg nyersz is 2-3-t akkor már mást is+ahogy írták,sokat tanulsz,sok új lapot látsz,és ez később is jól jön.:)
2016. aug. 17. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!