Nektek melyik a kedvenc játékotok a Mafia2-tő vagy a gta5? nekem a mafia2 szerintem azért van olyan grafikája mint a gta5-nek és ezt nem azért mondom mert nem viszi a gépem viszia gépem csak nem játszok vele
Figyelt kérdés
#GTA 5 #mafia2.grafika
2016. aug. 15. 23:19
1/5 anonim válasza:
E kettő közül, egyik sem a kedvencem. Viszont a GTA V-öt feljebb értékelném egy képzeletbeli skálán, mint a Mafia2-őt. Nekem a Heroes V a kedvencem.
2/5 piriiiii válasza:
Wtf? Ezt komolyan a kultúra kategóriában kellett megkérdezned?
3/5 anonim válasza:
Nekem a Thief 2 a kedvenc játékom. Nem azért mondom ezt, mert a Thief 4-et nem viszi a gépem - viszi a gépem, csak az szar lett :D
4/5 anonim válasza:
Egyik sem. A Half-life sorozat a kedvencem (az összes, nem csak ez meg az a része)
Állandó kedvenc amúgy nincs, ezek is nagyon jó játékok:
- TIE Fighter
- Tyrian 2000
- Outrun 2006
- Battle Chess
- Red Alert 1-2 és Yuri
- Dűne 2000
- City of Doom
- Non-Human
- Monochroma
- Limbo
Lehet hogy fura, de nekem nem a szuperjó grafikától áll fel. Az csak egy lobbi hogy minél drágább videókártyát vegyél.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2016. aug. 16. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!