Tudnátok ilyen játékokat ajánlani?
Sziasztok. Olyan játékokat keresek amiben létrehozhatok karaktert(azaz kiválaszthatom a nemét,tulajdonságait,elnevezhetem,stb) és lehet fejlődni(skillek,talent,stb) lehetőleg vannak benne kasztok(mágus,harcos,tolvaj és ezek alkasztjai ha akad) szabadon bejárható(ha x részek bejárásához előbb y küldit kell megcsinálni az nem baj de végére minden bejárható legyen) és a fő történet kivitele után is lehet még vele játszani.
lehetőleg ne túl régiek legyenek(olyan 2002-2004 utáni)
gépem:
intel pentium g2030 3ghz(3mb cache, 2 magos)
amd radeon r7 240 1gb-os vga
4gb 1600mhz-es kingstone ram
windows7 x64 op. rendszer.
eddig ezekkel volt szerencsém:
mass effect széria
deus ex széria
the elder scrolls széria
fallout széria
kingdom of amalur
neverwinter széria
balgur gate széria
prototype 1 és 2(2. része rövidre sikeredett mert folyamatos fps gondok vannak vele amd kártyám miatt)
Ezek jutottak hirtelen eszembe. Zárójelben jeleztem, ha van az adott játékhoz valami olyan nem hivatalos patch vagy mod ami nélkül nem érdemes nekiállni:
Pillars of Eternity
Temple of Elemental Evil (+ Circle of Eight mod)
Dragon's Dogma
Shadowrun-széria
Vampire: The Masquerade - Bloodlines (+The Unofficial Patch)
Divinity - Original Sin
Might & Magic X - Legacy
Wasteland 2
Icewind Dale 1 és 2
Arx Fatalis (+ Arx Libertatis mod)
KotOR 1 és 2
Arcanum (+ Unofficial Arcanum Patch)
Wizardry 8
Tudom hogy irtad ne legyen túl règi de a
Heroes IV et ajánlanám mert amiket leírtál kb mindennek megfelel(mini storyk vannak,sokfajta választható hős emellett rengeteg irányba lehet fejlődni,iszonyat mennyisègü pálya+csinálhatsz te is ha akarsz,ès a pálya egèsze bejárható nincsenek küldetèshez kötve hogy hova mehetsz el ès hova nem,ja ès nem fps nem tudom ez baj-e,
emellett kő kemèny stratègia mindig van kihívás nehèz megunni :D ) ja ès azèrt ajánlok ilyen règi szèriadarabot mivel szerintem kiemelkedően ez a lehjobb Heroes ami csak kèszült. Nèz egy pár videót róla youtubon szerintem hátha elnyeri a tetszèsedet.
Ajánlom látogasd meg (ha persze csak èrdekel)a heroes4.hu oldalt ott van egy kissebb rajongó csapat ès sok minden le van írva. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!