Segítene abban hogy a barátommal, hogyan játszunk együtt működő lan világon minecraftban?
Figyelt kérdés
Mert mindkettőnknek megvan a minecraft de nem tudunk együtt játszani2016. aug. 15. 08:25
11/22 anonim válasza:
Pattog a kis májnkráftb*zi :'D
12/22 anonim válasza:
Kis rohadt kölköl, hogy az időmet szánom rá, hogy segítek és még ő basz le engem. Édes jó anyukáddal beszélj így, talán majd akkor ő segít neked.
13/22 anonim válasza:
Még egy értelmes kérdező :D olyan jó ezeket olvasni
14/22 anonim válasza:
10 éves kisgyerek Rambonak hiszi magát (bár jó formán azt se tudja mi fán terem :D ).
Haverod átmegy hozzád egy Routerre csatlakoztok fel és úgy, ha már alapvető dolgok, mint youtube lépésről lépésre videóval nem megy a dolog :)
Hát igen, ehhez némi felfogás meg érettség is kéne.
15/22 anonim válasza:
Az érettség és a minecraft elég ritkán fér meg egymás mellett...
16/22 anonim válasza:
Diplomám van és mellette 2 évig minecraftoztam XD Vagy az már nem számít mert nem sima érettségi?:D
Amúgy én érettet írtam nem egy papírlapra hivatkozás történt.
18/22 anonim válasza:
És én sem érettségit írtam, hanem érettséget
19/22 anonim válasza:
Egyébként a minecraft egy komplex és jó jaték..csak a kérdező félék miatt nézik le. :D
20/22 A kérdező kommentje:
de jóa sok értelmes embert olvasni csak árad a kúltúra :P
2016. aug. 15. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!