A Farcry 3 játékot játszom Xbox 360 on már 2-3 hónapja, ellég sok küldetést, melléküldetést végigcsináltam de azt veszem észre hogy amiket már végigvittem újból előjőnnek ahelyet hogy már a fináléhoz érjek, ez mért lehet?
Nem vagyok igazából ezzekben a küldetésekben képben hogy melyikek a fő és melyik a mellék küldetések.
De ugye van az a nagy térkép ott vannak helyek megjelölve és ott a térképen szokot lenni sárga jelü felkiáltó jel azt szoktam követni , de a felkiáltó jel lenne a fő küldetések ? És van olyan hogy sárga karika , az lenne a mellék ?
Vagy ha már előre szeretnék jutni befejezem a játékot mivel már vagy majdnem féléve játsom vele akkor hogyan tudom megcsinálni csak a fő küldetéseket csiájam meg , a térképen nem jelzik hol találom őket ?
És az mért van hogy ha van nállam egy fegyver és felakarom szedni az ellenségét is akit megöltem akkor a másik fegyverem lemegy a fölre , eccere ketöt mértnem tudok tárolni vagy akkár hármat is ?
Ha megnyomom a fegyverek kiválasztási lehetőséget akkor ott lenne sok fegyver tárolási hely de lakatolva vannak sehogy sem lehet feloldani őket , és maximum csak 1000 pontot tudok gyüjteni ez is mért van ?
Ha akkarok venni egy fegyvert ami több mint 1000 pont mongyuk 2000 anyit nem tudok gyüjteni ha kapok küldetéseknél pontot vagy ha az ellenséget átkutatom ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!