Miért nem tudok ets2-ben fuvart vállalni?
Figyelt kérdés
Euro truck simulator 2 multiplayert most kezdtem el,megcsináltam az első legrövidebb fuvart,és utána bedobott a főmenübe és a gyors fuvarra kattintva nincs semmi a térképen,és ugye van össz. 2000 eu-m,és nem tok semmit csinálni,sehova menni,se semmit.#üresség #gyors fuvar
2016. aug. 12. 12:35
1/3 anonim válasza:
Amíg nincs saját kamionod, addig játssz single-ben. Ez egy ismert bug a multiplayer változatban.
2/3 Kertész-K. Viktor válasza:
Nekem se megy a fuvar vállalás.
De nekem single be se engedi.
Simán az ets2 öt indítom el nem a truckmp-ét.
Akkor se dob fuvart. 5 várost fedeztem fel és ennyi, megálltam szombat 8:27 és semmi.
3/3 Temesi válasza:
A multiba mindig az elsö dolgotok a pihenés vagy szervizbe ugrás legyen mert ekkor frissülnek a fuvarok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!