Mi a hiba a CoD2-vel? Hogy kell megcsinálni?
Figyelt kérdés
Újratelepítettem a gépet. Az első dolgom az volt, hogy telepítettem a CoD2-t multiplayerrel együtt.
De amikor elindítom egy hibaüzenetet küld, hogy egy hiba miatt leállt, és majd szól ha megtalálja a hibát.(ja és mind e-közben minden 3x akkora lesz a képernyőn mint előtte)
De 1.: nem szól 2.: mi a szar baj van igazából??
Miért nem mondja ki nyíltan a szemembe, hogy MI A HIBA???
Újratelepítés előtt minden gond nélkül ment
Nem a géppel van baj ez szinte biztos.
Légyszi segítsetek :/
2016. aug. 11. 13:01
2/7 A kérdező kommentje:
És ha nincs???
Ez előtt nem kellett.
Egyébként van egy de az valamiért nem működik...melyikbe kell bedugni? (egy szín érdekelne... :))
2016. aug. 11. 14:01
3/7 anonim válasza:
Zöld,de ha beírod youtube-ba,hogy "Why cod 2 didn't respond" akkor megírják mit kell csinálni.
5/7 A kérdező kommentje:
10-es a Windows-om és megpróbálok mindent amit írtok! Köszi
2016. aug. 13. 11:14
6/7 A kérdező kommentje:
Most már működik!
Inkább nem mondom meg hogy mi volt a hiba mert hülyének tartanátok!
De azért kösz mindent
2016. aug. 13. 16:47
7/7 anonim válasza:
Mi volt a hiba mert nekem is ez a bajom hogy nem indul, ugyanúgy windows 10-em van. Kérlek mondd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!