Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft singleplayer módban...

Minecraft singleplayer módban lett egy nagy lyuk a világban. Kép lent (? )

Figyelt kérdés

Játszottam, kiléptem, beléptem, mire visszaléptem sokadik alkalommal egyszer csak egy nagy lyuk lett... Ez most mi? Hogy lehet eltüntetni? Nagyon zavar...

Köszi az értelmes válaszokat!! :)

[link]

2016. aug. 11. 00:21
 1/8 A kérdező kommentje:
Basszus most látom hogy nem bírok survival módban blokkokat kiütni... Ezmiii?? kreatívban tudok de most mi van mi történt nem csináltam semmit... Heeeeeelp!! :CC
2016. aug. 11. 00:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Hiányzó chunk, először probáld meg úgy megoldani hogy megint kilépsz és belépsz.Ha ez nem müködik probáld meg a f3+a billentyűkombinációt miközben a világban vagy.
2016. aug. 11. 09:50
 3/8 A kérdező kommentje:
kiléptem beléptem újra, nyomogattam az F3+a-t de ugyanúgy ott van a lyuk... ráadásul fölé se tudok menni mert megakad és beépíteni se tudom... Mi tévő legyek? ://
2016. aug. 11. 13:13
 4/8 Pókmajom Jakab válasza:
Ez mar velem is elofordult, ez nem a te hibat sem a generalt vilage, hanem ez direkt igy lett alkotva a vilag.Ez ugymond egy ,,termeszeti jelenseg,, xD
2016. aug. 11. 14:36
 5/8 A kérdező kommentje:
az oké lenne, de én nagyon régóta ezzel a világgal játszok, arrébb költöztem, építettem egy nagy házat állatok stb. búzafarm, régóta itt játszottam egyik napról a másikra lett ott az a lyuk... eddig nem volt ott és ezért nem értem
2016. aug. 11. 14:44
 6/8 anonim válasza:
Mindannyian utáljuk a creepereket!! xDD :)
2016. aug. 12. 14:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy bug amely a world

generálásakor lépett fel.

Milyen verziót használtál, amikor legeneráltad a map-ot?

(Nekem régebbi verziókban csinálta ezt, de az már nagyon régen volt.)

2016. aug. 12. 20:44
 8/8 A kérdező kommentje:
1.8
2016. aug. 20. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!