Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ajánlotok nehéz, összetett...

Ajánlotok nehéz, összetett multiplayer fps játékokat?

Figyelt kérdés
Jelenleg Bf3-al játszok, de már úgy látom, hogy lassan kezd kihalni. Ami fontos számomra: legyenek nagy pályák, sok jármű (helikopter, vadászrepülő, harcjárművek), és minden fegyver lövedékének legyen minél kevésbé lapos a röppályája. Ez azért fontos nekem, mert a reakcióidőm nem túl jó. Nem vagyok egy tehetséges gamer, de a Bf3-ban sok-sok játékórával sikerült megtanulnom kezelni a járgányokat, annyira, hogy a rekordom 44 killstreak. Nem dicsekvésnek szánom. Counter Strike-ban örülnék ha az 5 killstreak-et elérném valaha. Szóval a játék legyen minél nehezebb, hogy sok játékórával eredményes lehessek :)
2016. aug. 10. 20:03
 1/2 A kérdező kommentje:
Azt még kihagytam, hogy barátaim nincsenek, akikkel közösen tudnék játszani, bár nagyon sokszor jól jött volna. Sajnos csak egyedül tudok játszani.
2016. aug. 10. 20:11
 2/2 DDDDani ***** válasza:
Talán overwatchot érdemes lehet kipróbálni.
2016. aug. 11. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!