Playtation 4 vagy Xbox One éri meg jobban?
Eltelt pár év a next-gen konzolok megjelenése óta. Mi a tapasztalatotok? Mik az előnyei az egyes gépeknek? Most szeretnék konzolt venni, és nem tudom hogy melyiket érné-e meg jobban. Állítólag a PS4 sok mindenben kenderbe veri az X1-et. Viszont az X1 most jó pár ezerrel olcsóbb mint a PS4.
Az alábbi kérdésekre tudnátok válaszolni?
1. Mennyire szembetűnő a felbontások közti különbség?
2. Kell ahhoz előfizetés, hogy dlc-t tudjak venni?
3. Mennyire strapabírók a fent említett konzolok? Érdemes rá hosszabbított garanciát kötni vásárláskor?
4. Ha meghibásodik a konzol, akkor körülbelül mennyibe kerül a javítása?
5. Néhány év elteltével az Xbox One majd tudja tartani a versenyt a PS4 grafikájával (lesz olyan szép mint a PS4, vagy csak nagyon hasonló)?
Nem vagyok otthon a témában, ezért fordulok Hozzátok.
Értelmes ember az exclusivok miatt vesz gépet én is ezt javaslom. Am techinaki szinten kb ugyanaz a 2 gép, de pár hónap és azokból is kijön az S meg a 4K.
Akkor már inkább azt vedd.
Egyiket se, gyűjts pc-re!
Az egyszer oké hogy a ps4 olcsóbb de SOKKAL gyengébb is,a mai játékok alig mennek el a ps4-en nesze itt a példa a no mans sky: szinte mindenki aki játszott a ps4-es verzióval már tárt karokkal várja a pc-s verziót annyira megkérdőjelezhető ott az állapot.
Hosszútávon a pc sokkal olcsóbb mivel ott ingyenesen használhatod a neted, konzolon meg kell venned live-ot havi szinten hogy eleve használhasd a már meglévő neted + a játékokk sokkal olcsobbak pc-re.
Ha veszel pc-t akkor az a 3-4 év későbbi játékokkal is elboldogul. Ha viszzont most veszel konzolt akkor max 1-1,5 év múlva már jön is az új generáció és a mostani konzolok használhatatlanná válnak.És ha a joystick-et jobban szereted mint a billentyűzetet meg az egeret akkor csak szimplán veszel mellé és mivel a pc kompatibilis vele ezért ugyanúgy.
De ha mindenképpen konzolt akarsz akkor ps4 erösebb a xbox one-nál, szebb,jobbak az exlusivok.
3#-as Most komolyan ki kérdezett a pc-ről? Láttad valahol a kérdésben a pc szót?...
A ps4-en most szebb sok dolog nem csak a felbontás miatt.
De igazából a grafika mind a kettőnél rendben van inkább exlusiveok alapján döntsd el, hogy melyiket válaszd.
Nekem egy hónapja van Playstationom meg vagyok vele elégedve.
Ebben a generációba még nem halottam hibáról.
Nem-nem kell előfizetés semelyiknél a dlc vásárláshoz.
Felbontások közötti különbség hát őő xbox oneon gyakori a 900p (1600x900) míg ps-en inkább 1080p (1920x1080), icipicit homályosabb oneon, de nem feltünő.
(egyébként 15000 egy évre az előfizetés kb havi 1250ft két ingyen játékot kapsz havonta meg egy csomó leárazást vele annyiért meg ingyen van.. )
Érdemes a konzolra hosszabbított garanciát kötni?
Meghibásodás esetén körülbelül mennyibe kerül a javítás?
# 6 Általában automatikusan kapszrá garanciát amikor megveszed pl. itt: [link]
Ha nem ejtedd le vagy nem vágszrá eggyet akkor nem igazán szoktak tönkre menni...
De egyébként 25k a javitás szóval mindenképp garanciával vedd mert ha úgy romlik el akkor ingyen kicserélik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!