Mit tanácsoltok (lol)?
Tudom nem a leghasznosabb tanács de hasznos:
elindul a game. mute all. és máris mindenki csöndben van ^^
"Mindenkitől azt hallom hogy azokat próbáljam leszedni akiket már lehpztak"
Nettó baromság, a bronze smurfömön; rankeden a tankok is ezt csinálják. Ezek a dolgok sajna jobban dühítenek, mint egy feeder vagy troll. Egyáltalán nem vicces amikor én merülök turret alatt 3 embert dravenként , aztán amikor a tag már 50hp-n van akkor persze tud jönni a malphite ult, akali ult, annie flash ult, csak a KS-re. Alapszabály amúgy ,hogy a lanernek próbáljuk adni a killeket roamnál, ganknél.. Most mit ér pl egy bot lane jinx egy leesin double killel pl.? Tud venni belöle 3potit, mert csak assistot kapott.
"Mit tanácsoltok?"
Felejts el a "play safe" baromságot. Ha megvagy 6, és megvan a 3dash az ultiból, esetleg egy hextech item, menj rá a lanebeli ellenfeledre, nem kell várni senkire hogy lehpzza. Ha nem elözött meg 50farmmal és nem Zed, Annie vagy Talon akkor tuti siker. Annyi viszont igaz, hogy nem feltétlenül kell groupolnod. Ha kitör a teamfight akkor hátulról begyalogolsz és bumm Ashe, xerath már fekszik is. Ha ezek után is panaszkodnak, feedelj. Be tudod linkelni egy meccsedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!