Aidem Media cég által kiadott játékokat be lehet még valahogy szerezni?
Figyelt kérdés
Alibabára és a Rexire gondoltam,kerestem sok helyen de nem tudom hogy hol tudnám megvenni,tudnátok segíteni?2016. aug. 8. 15:33
11/29 anonim válasza:
Sziasztok!
Igen, tudom hogy egy év késséssel írok, de nekem megvan a rexi és a kalózok kincse, rexi és az ufók, és a thézeusz is. Mind a három játékról sikeresen tudtam ISO másolatot csinálni, ezeket ha akarjátok holnap valamikor fel tudom tölteni, és ide kiteszem a linket, akár csak azoknak is, akik keresik a játékokat, és erre az oldalra jutnak. :)
12/29 A kérdező kommentje:
Úristen az király lenne :D
2017. nov. 5. 23:26
13/29 anonim válasza:
14/29 A kérdező kommentje:
Ezer hála,köszönöm szépen :D ^^
2017. nov. 6. 16:37
15/29 sanya445 válasza:
szia
nekem a nagy földrajzi és a nagy törtenelmi vetelkedö van meg. mindketto fantasztikus,ajanlom a figyelmedbe.
17/29 Unnamed Glitch válasza:
Sajnos nem tudom a nevét de valaki tud linket küldeni egy ilyen kecskés játék? c:
18/29 szmateASD válasza:
Ha valakinek meg lenne a Dzsungel Könyve című játék is, örülnék neki :D
19/29 Kaleb112 válasza:
Valaki tud linket az osszesre vagy legalabb a pinokiosra es a hofeherkesre?
20/29 anonim válasza:
Sziasztok nekem megvan az "Egy kerge kecske kalandjai - A nagy feltaláló" és a "Gulliver utazásai" CD- ISO fileban. Ha valakit érdekel dobjon egy üzenetet.
Amúgy IMGBurn-el a legegyszerrűbb lemezképfájlá alakítani a CD-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!