Tom clancy's the division vagy Far Cry Primal közül melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Tudom hogy kicsit más világ mind2,de ha választanotok kellene melyik mellett döntenétek?2016. aug. 8. 12:42
1/5 anonim válasza:
Divisionbe több időt bele lehet ölni mint a Far Cry-ba, tehát azt.
3/5 anonim válasza:
A Primalban nagyot csalódtam. A Divisiont nem ismerem, de bármilyen is legyen, nem lehet rosszabb mint a Primal.
4/5 anonim válasza:
A Division valóban jó időtöltő, a farcry primalt még nem próbáltam. A Division eleje jó csak, a Dark Zonet szétcseszték.30as szint után van pár incursion még, meg pár extra, de am nem nagy cucc. Elrontották az egészet.,Meg ne vedd
5/5 Lassmich Ruhe válasza:
Nem értek egyet a 4-es válaszolóval.
30 után jó igazán a játék, addig csak egy single gyakorló mód. Onnan jön meg igazán a játék sava/borsa.
FC Primalt is végignyomtam, az ehhez képest dög unalom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!