Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Meg szeretnék ismerkedni a...

Meg szeretnék ismerkedni a Warhammer univerzumával, hol kezdjem?

Figyelt kérdés
Még nem igazán ismerem ezt a világot, és nem igazán tudom, hogy hol és mivel kellene elkezdenem. Több kérdésem is van pl. mi a különbség a Warhammer és a Warhammer 40k között? Ki alkotta meg ezt a világot? A Warhammer a társasjátékokkal kezdődött vagy videojátékokkal vagy valami mással? És szeretném meg ismerni a Warhammer világának alapjait is.

2016. aug. 7. 17:14
1 2
 11/13 Heavycavalry válasza:
Én annyit tennék hozzá az előttem szólóakhoz, hogy újra felkarolták Watson ötleteit. Az emberek kezdték unni, hogy a sztori az égegyadta világon sehová nem halad, csak toporog. Először bedobták a Horus Heresy-t, ami jó ötletnek indult, aztán rétestészta lett belőle. Utána szintén jött egy roppant rövid sorozat (a Beast-es, orkos), majd rájöttek, hogy ez még mindig nem elég. Tanakodtak, hogy mi a fenét csináljanak, mikor gondolom valakinek eszébe jutott Watson és lám jön többek között a Primarch-ok visszatérése, a császár valószínűleg meghal, Cadia sorsa eldől és talán egy új Birodalom születik. Borzasztóan remélem, hogy ez így lesz. Nem probléma szerintem, hogy a sötét világ megváltozik, inkább fókuszáljanak arra, hogy ezt intelligensen tegyék. (Ezenkívül végre valahára bökje már ki valaki, hogy kik voltak az elveszett Primarchok és mi a fene lett a két légióval, meg velük.)
2017. márc. 14. 19:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyedül a "Dawn of War - Soulstorm" PC játékot ismerem, a terepasztal elsőre túl bonyolult lenne. Meg hát nemigen férne el sehol a lakásban, így azt mondom a Warhammer univerzum maradjon PC-n.

Emellett ha mégis terepasztalolnál, akkor kezdd a PC játékokkal, vagy az ezzel foglalkozó könyvekkel. Neten talán van kronológia.

2017. márc. 15. 08:40
 13/13 anonim ***** válasza:
#12: A terepasztalos játék egyáltalán nem bonyolult, viszont nagyon-nagyon-nagyon DRÁGA. :)
2017. márc. 15. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!