Hol lehet üres kártyapaklit kapni?
Figyelt kérdés
Aminek max az egyik oldalán van minta, mivel a másik oldalára írnék :) de interneten sem találok és eddig hobbi boltban sem..hol keressem? Vagy miből készíthetnék? Sima papír nem az igazi mert egy keményebb anyag lenne jó ugye. Ötletek? Köszönöm a válaszokat :)2016. aug. 6. 22:48
1/6 anonim válasza:
van műszaki papír, ami elég kemény. Esetleg vastagabb minőségi fotó papírral is próbálkozhatsz, arra nyomtatni is tudsz egy fix mintát az egyik oldalra.
Külön ilyen lapot nem tudok, hogy árulnának, mert a kártyagyárak is úgy rendelik és azok műanyag bevonatos kártyák.
2/6 anonim válasza:
Ez nagyon jó ötlet. :) De miért nem próbálsz barkácsolni? Gondolok arra, hogy megtervezel egy kártya hátulja mintát és beviszed valahova, ahol matricákat nyomtatnak valahány példányban belőle. Aztán veszel kemény papírt egy papírboltban, majd méretre vágod és felragasztod a mintát az egyik oldalára. :)
3/6 anonim válasza:
Figaro bűvészboltban pesten biztos van.
4/6 anonim válasza:
Nem találtál interneten? Nekem a legelső keresésre 1.760.000 találat jött:
5/6 A kérdező kommentje:
Magyar nyelvű oldalra lenne szükségem. Angolul nem írtam be de nem is tudok külföldi oldalról rendelni. Köszönöm a válaszokat :) Egy oldalt találtam de csak 32 db-os pakliban van, nekem pedig jóval több kellene és kiszállítással már elég drága lenne, ezért kérdeztem hátha tud valaki boltot mert itt a környéken sehol nem találtam. És sajnos nem vagyok Pest közeli sem :/
2016. aug. 9. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!