Assasin's Creed 2 online kód?
Figyelt kérdés
Az Assasin's Creed 2-höz kéne egy online kód.Valaki tudna adni?2010. ápr. 18. 16:47
1/6 anonim válasza:
Én csak ezt találtam, de nem tujdtam letölteni vagy megnézni. Remélem neked sikerül. Egyébként az egy tök jó játék csak iszonyat drága. Te letöltötted vagy megvetted???( nem akarok tolakodó lenni csak én is meg akartam szerezni, de föladtam inkább)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
3/6 A kérdező kommentje:
ja 7990Ft-ért és kösz a kódot
2010. ápr. 18. 17:23
4/6 A kérdező kommentje:
eggyik kód se jó:(
2010. ápr. 18. 17:30
5/6 anonim válasza:
próbáld ki ezt:
V3DD-M3G-4-B01TB4
6/6 anonim válasza:
Nem igaz hogy mindig van pár ilyen tudatlan... :D Ha torrentezel legalább legyél tisztábbal a dólgokkal. Nahh csak hogy mindenki leáljon a kódok küldésével. (és h ne keljen 100 kódot kipróbálni) elmondom hogy az Assasin's Creed 2 -t az ubisoft egy igen érdekes DMR-el védte. Aminek az a lényege h hiába csak single player -en akarsz játszani a szerver nem enged. Igen szerver. Hülgyeim és uraim ez olyan elven müködök hogy ha te játszassz azt FOLYAMATOSAN ellenörzi egy szerver, és ha úgy látja hogy te nem vagy legális egyszerüen kidob. Ezért még ha valahogy be is lépsz nem fogsz sokáig örülni. Jahh és ne túrd crak -ért a netet : NINCSEN jelenleg crak ennek a kiküszöbölésére. Szivesen :D DeRiL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!