Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csábításból jeles? Segítség!

Csábításból jeles? Segítség!

Figyelt kérdés

1.Miharut nem rég találtam meg,és még nem néztem meg az összes videoját,szóval,bocsi,ha elmondta egy videóban,de a kérdésem:Van az a karaktere aminél hosszú rózsaszín haja van,és azt a hajat hogyan rakta oda be?tudom h kell babát készíteni,de a játékba hogy rakta be?

2.Nekem nem sikerül a képek szerkesztése,rámentem hogy elem vizsgálása,a google chromban meg hogy vizsgálá(win 10-em van,ezêrt van kettő böngésző)és nem találom azt a hosszú sort,amiben az lenne ,hogy hair:long color:red,hol találjam meg?többen is írták az ilyen videók alá,hogy nem jó

3.csinálnék egy törtênetet,és már van kb 25-30 kêpem,beraktam movie makerbe,sajnos a sony vegasom elromlott,nem sokárra viszem gépészhez,de az még idő..na és beraktam,és egyszerűen olvashatatlan a szöveg amit a babákhoz îrtam MCL-el,tudtok ajánlani valamit,segíteni?nagyooon megköszönném!!

2016. aug. 6. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt a parókát a 2015-ös Valentin napi butikba vette, nem berakta. Az elkészített babát nem lehet berakni a játékba, ez már el lett mondva.

A másik kettőben nem tudok segíteni.

2016. aug. 6. 14:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!!
2016. aug. 6. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
A képszerkesztős oldal amit ő használt azt törölték. Elmagyaráznám hogy kell,de az elég bonyolult lenne. Az MCL-ben hogy mentetted el a képeket? Mert lehet h nincs átállítva magas minőségre. Próbáld meg azt hogy le print screen- ezed majd körbe vágod :)
2016. aug. 7. 08:09
 4/4 A kérdező kommentje:
A minőséget hála égnek megtudtam csinálni..!:) De az a kêpszerkesztés..még mindíg nem..tudom van az,hogy gimppel kivágom és úgy színezem,de őszintén megmondom,nincs kedvem annyit vacakolni vele,meg nem is vagyok a legjobb azokban a kicsi vonalak húzásában..
2016. aug. 7. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!