Miről szól a Warhammer?
Ironikus, hogy valaki olyan ítél meg, aki képtelen légből kapott megnevezések és káromkodások nélkül leírni egy három soros választ. :)
Mint említettem: Hiába áll 20000 oldalból az egész; ha abból a 20.000 oldalból olyan dologra kérdezek rá, ami az egészben ~200-500 oldalt ölel fel, azt össze lehet foglalni. Érdekes módon 7 angol és 3 német össze tudta foglalni nekem röviden, tömören és értelmesen. Bár nem tudom mit várok a magyaroktól, főleg a hozzád hasonló kulturált egyénektől, akik egy kérdés után arrogáns budai "értelmiséginek" titulálnak, miközben horribilis képet festenek a saját értelmi színvonalukról. :) Mellesleg így, hogy megkaptam a kérdéseimre a választ (méghozzá olyan mennyiségben, amennyi kielégítette a kíváncsiságom, nem többen, sallang nélkül) meg kell mondjam, ezt nem lett volna nehéz összefoglalni.
Látom nem sikerült megértened azt, amit valaki másnak írtam, így leírom újra - ezúttal próbáld megérteni, és felfogni. Amennyiben nem kívánsz válaszolni a kérdésre, ne is pocsékold a drága idődet arra, hogy magamfajta arrogáns budai "értelmiségieknek" válaszolj - töltsd az időd inkább a hozzád hasonló színvonalas díszpolgárokhoz illő tevékenységekkel. Mellesleg nem értem, miért válaszoltál egy több, mint egy éves kérdésre csak azért, hogy ezt leírd. Vagy baromi sok időd van, vagy baromira vágysz a figyelemre, ezt nem az én dolgom kideríteni és eldönteni. Mindenesetre ha további random megnevezésekkel és káromkodásokkal szeretnél dobálózni, kérlek, máshol éld ki magad. Ez egy öreg kérdés, már megkaptam a válaszomat több külfölditől is, illetve nem látom benned a hajlamot arra, hogy te legyél az az egy magyar, aki majd elmagyarázza. Innentől kezdve kérlek ne offolj, ne itt vitázd ki magadból a feszültségedet, vagy bármi mást, ami miatt késztetést éreztél arra, hogy ilyen értelmes hozzászólással gyarapítsd egy halál régi kérdés válaszait. Mivel te nem vagy hozzám hasonló "suttyho", és a lekezelő hangnemedből ítélve értelmesebb és komolyabb vagy nálam, nyilván fel is éred ésszel a dolgot és nem fogsz gyerekesen verdesni a válaszok között. :)
A kis budai szefszpeszedbe latom csunyan behatoltam, ha mar torolted a kommenteim is ;D Azt meg hogy magyarnak hivsz egyenesen sertesnek veszem. Dehat mit var az ember ilyen fideszes,arrogans patkany emberektol.
Jaj most megint offolok. Hat.mit kepzelek magamrol?
Inkabb te be a Kutyaszoritoban vhs kazit, vagy tokom tudja mirol diskuraltok, oh ti ott a szalonban.
Először is - nem én töröltem, hanem a moderátorok. Olvasd csak el a TOSt! Vagy a lentebb leírtakat; nem ártana néha el is olvasnod. Látom te még mindig leragadtál ennél az óvodás szintű sértegetésnél és légből kapott megnevezéseknél, azonban el kell keserítselek, a hozzád hasonló embereken már csak nevetni tudok. :)
Mivel ezek szerint nem sikerült lekódolnod az előbb írt válaszomból az üzenetet: Ha nincs kedved válaszolni, ne pazarold rám az időd. Tehát ne itt éld ki magad, itt senkit sem nyűgözöl le a parasztos stílusoddal, senkit sem idegesítesz, ha trollkodni próbálnál, még azt is rosszul csinálod. Ha a véleményedet kívánod kifejteni, akkor a rossz oldalon keresgélsz. Mindezek után nem tudom, mi okod lenne továbbra is játszani a művelt embert, aki leszúr egy bizonyos fideszes pestit (amely távolabb sem állhatna a valóságtól, de mindegy, rád hagyom). Ha a lelki világodat megnyugtatja, akkor ezúttal nem jelentem a "válaszodat". A továbbiakban nem is igazán szeretnék foglalkozni ezzel az ősrégi kérdéssel, pláne nem a hozzád hasonló, bénán vitázni próbáló emberekkel. Ha megtanulsz vitázni, majd folytathatjuk, de amíg olyan szinten megy ez, mintha az általános iskolás unokatestvéremmel vitáznék (mert hogy ő vitázik szinte ugyan így) addig köszönöm szépen, kihagynám - bár lehet, hogy visszajövök olvasgatni. A nővéremmel jókat nevetünk azokon, amiket írsz. Csak így tovább, mókamester, felderíted az ember napját :)
Ui.: Magyarul írsz egy magyar oldalon, tehát arra asszociálok, hogy magyar vagy. A GYK nem jelzi ki sem a tartózkodási helyed, sem a nemzetiséged. Az ékezet hiánya sem árulkodik semmiről, sem a pocsék helyesírás, sem a "h" betűk szavak közé való beillesztése sem jelzi, hogy nem magyar lennél. Ha ettől "fideszes,arrogans patkany" vagyok, hát, örülök neked. :')
Itt a tipikus "Én nem tudom megnyerni ezt a vitát, szóval gyere ide, hadd alkalmazzak erőszakot ész helyett" hozzáállás, amit annyira szeretek :) Az meg végképp imponál, hogy még ha ki is "hívsz" valakit, nincs elég tököd egyedül kiállni, rögtön viszel magaddal bandát. Hát nagyon férfias, mondhatom :D Az pedig nem az én hibám, hogy mellre szívod, ha elveszítesz egy vitát. Itt egyedül neked van nagy arcod, szívem. Egyébként lány vagyok, a verekedés nem az én műfajom, annál értelmesebbnek tartom magam. :)
Sajnálom, de mint említettem, a közelében sem vagy annak, mint aki igazából vagyok. Mellesleg nem, nem ez a felhasználónevem, nem vagyok bölcsész, és egyáltalán nem is unatkozom :)
Ha a magyar nyelvtan és az alap helyesírás ismerésétől, és ennek más emberektől alap szinten való megkövetelésétől nyelvtannáci leszek, akkor én egy büszke nyelvtannáci vagyok, igazad van. De attól tartok, hogy ez esetben az egész volt iskolám, a jelenlegi egyetemem összes tanára és tanulója, a városom és az ismerőseim nagy része, valamint a legtöbb dolgozó ember nyelvtannáci. Tudod te egyáltalán mit jelent ez a kifejezés, vagy csak használod, mert jól hangzik?
Oh, ember, helyezkedj el a szórakoztatóiparban. Határozottan szórakoztató azt olvasni, ahogy lejáratod saját magad, és még azt hiszed, hogy eközben menőnek, okosnak, férfiasnak, stb. tűnsz. Jó pénzeket keresnél vele. Nem is fogom jelenteni a válaszaidat a modiknak, habár lehet, hogy már összegyűlne annyi, hogy bannoljanak, nem szívesen hagynám ki ahogy továbbra is lejáratod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!