GoodGame Empire-vel játszók! Elfogadjam valamelyik ajánlatot, vagy maradjak az eddigi szövimbe? Ti mit tennétek?
Üdv!
Ha top szövetségből hívnak, valószínűleg ők is átgondolták a dolgot, és nem raknak ki csak úgy, ha ,,nem felelsz meg". Majd előbb utóbb belerázódsz, emberből vagy, és ezt őnekik is tudniuk kell.
Azon kérdésedre felelve pedig, hogy mit válaszolj, egy másik kérdésre adott felelet segíthet: úgy érzed, hogy mindent kihoztál ebből a játékból és a csúcson vagy, vagy van hova fejlődnöd, és van hol tapasztalatot szerezned még?
Ha előbbi, maradj. Ha utóbbi, menj, ezba te lehetőséged! :)
Én is sok felkérést kapok, és maximálisan meg tudlak érteni. Nekem is van egy társaságom, amit nagyon megszerettem pár hét alatt. ,,Kicsi korom" óta ismerem őket, ők segítettek, ha kellett, ők karoltak fel. Bár nem egy csúcsszövi, nem tudok elszakadni tőlük, annak ellenére, hogy a 10-40-es szintű eventeken az egyik legjobban teljesítő szövetségbe is meghívást kaptam.
Nyilván, ha egyszer eljutok odáig, elfogadom őket, de én maradtam. Mondjuk én szerencsés voltam: azt mondták, hogy hozhatok magammal embert. :/
Mi a neved a játékban? Melyik szerveren vagy? Írd meg privátban! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!