Aion-ban a Bard karakteremet hogyan optoljam?
Figyelt kérdés
Van egy Bard karakterem, most kezdtem egy újat, az előző 48-as szintű volt, de nem igazán tudom hogy milyen mana köveket rakjak bele a ruháiba meg a fegyverébe, gondolom MP kell meg Int. :) De ha esetleg van egy kis időtök, eltudnátok nekem rendesen magyarázni? Előre is köszi! :*#Aion #Songwaver
2016. aug. 4. 21:43
1/4 anonim válasza:
Ez nem metin, itt nem optolsz...
Az Mp a legfeleslegesebb ko, Int meg nincs is, nem tudom ezt hol lattad...
Magic boost, meg jobb ha magic accuracy-val kompozit.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem, nem találtam rá a megfelelő szavakat, nem tudtam hogy mit mondjak ha nem optolást, talán kövezést? :D De köszi, számomra hasznos, esetleg eltudnád nekem magyarázni azt is hogy ezek miben segítenek? Erősebb lesz tőle a varázs támadásom?
2016. aug. 5. 08:24
3/4 anonim válasza:
Erosebb, es a magic acc miatt meg nagyobb eselyel be is talal.
4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszi. :)
2016. aug. 5. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!