Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokémon GO-ban hogy éri meg...

Death97 kérdése:

Pokémon GO-ban hogy éri meg fejleszteni? (több lent)

Figyelt kérdés

Először Power Up-olni kell a pokémont és utána evolvolni vagy fordítva?

Hogy éri meg jobban?

Azt halottam hogy az evolvolás felszorozza a CP-t. Ez igaz?

2016. aug. 4. 15:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ige, az evolv is felviszi a CP-t de egy pokét akkor érdemesebb csak evolvolni vagy power upolni (a sorrendben szerintem inkább evolv legyen elöbb mert attól a statjai is nőnek), ha ott a poké fölött az a fehér félkör legalább 3/4-ig van mert az mutatja mennyi a max CPje.
2016. aug. 5. 09:02
 2/3 anonim ***** válasza:
En ugy tudom, hogy teljesen mindegy. Barmilyen sorrendben teszed, a vegen ugyanannyi lesz a CP es a HP.
2016. aug. 5. 09:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Az igaz de minden pokénak más az attackja, defje... És, ha alakítasz egy pokét általában az eléggé megnő szóval Kis evolvos pokéd lesz nagy CP vel és kis statokkal vagy kifejlett pokéd nagy statokkal nem olyan kis CPvel (persze egy idő után már mind1 mert ugyanolyan lesz csak így szerintem jobban megéri)
2016. aug. 5. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!