Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Túl tudtok jutni a 25-dik pályán?

Túl tudtok jutni a 25-dik pályán?

Figyelt kérdés

Én nem :'(.

[link]

2010. ápr. 18. 13:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én is itt akadtam meg:D Túl kevés az idő sztem:D
2010. ápr. 18. 16:59
 2/11 A kérdező kommentje:
jah:D de a hetes és a 23 pálya is ehéz |)
2010. ápr. 19. 13:30
 3/11 anonim ***** válasza:

Amíg a kérdést meg nem láttam (tegnap délután), addig nem ismertem a játékot. Tegnap délután, este és most este játszottam vele fél, 1 órákat.

Most nemrég túljutottam a 25-ös pályán. Most a 29. pályán járok. Igazából csak szerencse kell szerintem a 25-ös pályához, hogy mondjuk jöjjön egy olyan "bónusz", ami felviszi az időt, v. megállítja.

De ahogy jutottam előre 26-29-ig, nem tudtam eldönteni, melyik a szivatósabb pálya. A 29-es nagyon durva! :)

Sok sikert! Meg lehet csinálni a 25-öst is.

2010. ápr. 19. 22:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Jah. Én úgy jutottam túl a huszontötödik pályán, hogy kapta olyan kék buborákot,és tartalékoltam:D

de most megakadtam a huszonhetediken:D:D:D:D

2010. ápr. 20. 14:45
 5/11 A kérdező kommentje:

már a huszonkilenceddikkel próbálkozom- sikertelenül:D

asddig jutottam el,h az alsó sorban már csak 4 olyan nagy piros gömb pattog:PPP<:(

2010. ápr. 20. 15:17
 6/11 anonim ***** válasza:

Oh igen, a 29. pályával én is megszenvedtem.

Most a 37-en tartok. De esküszöm, hogy azt nem lehet megcsinálni :D

2010. ápr. 20. 21:33
 7/11 A kérdező kommentje:

jaj , hát én még mindig ott zsenvedek áááááá

a 37 milyen??:D:S:D:D:S:S

2010. ápr. 21. 11:59
 8/11 anonim ***** válasza:

A 29-en úgy jutottam túl, hogy az elején csak 1 helyben álltam, amíg el nem megy a fejem fölött az összes lufi/labda. Amikor elkezdenek a másik irányba menni (balra), akkor lépek el én is először a helyemről, addig pedig lövöm ki, amennyit csak tudok.

Bár végül nekem úgy sikerült végigvinnem, hogy amikor már fent jártam a zöldeknél, akkor kaptam egy olyan "bónuszt", amivel eltűnik az összes, és így vége a pályának. De ha ez nincs, valószínűleg most is ott szenvednék rajta, mert időm sem lett volna megcsinálni.

Most tényleg áruljam el a 37-est? :D

Na jó, de akkor nem lesz meglepi! :)

Azt hiszem, egyes "részek" csak a 29. pálya után vannak. Van olyan rész, amikor a lufiban van 2 kör, ez azt jelenti, hogy nem 2 egyedülálló kisebb részre esik szét, hanem 2x2-re, vagyis sziámiiker-lufik lesznek (vagyis 4 kisebb, és ez majd 4x4 legkisebb lesz). Ebből van a 37. pályán 2 darab. Ill. van olyan rész, hogy egy általában felső szint a pályán jeges, vagyis csúszkálsz rajta, nem olyan könnyű megállni. Ide egy létra vezet fel, és ott van még egy lufi. Igazából az idő sem nagyon elég, meg 2 darab "dupla részre széteső" lufit nehéz kipukkasztani.

De most sikerült végigvinnem. Igazából az segített, hogy egy nagy részét már kilőttem a lentieknek, majd felvettem egy olyan "bónuszt", amivel a legkisebb méretűre esnek szét a lufik, és így már könnyebb volt kilőni őket.

De a 38. se semmi. alsó-felső szint jeges, és 4 db normál lufi. Az idő a fő probléma.

Sok sikert a 29-eshez! :)

2010. ápr. 21. 16:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Jaj köszi és gratula!:D és neked is sok szerencsét a 38ashoz:D
2010. ápr. 21. 16:24
 10/11 A kérdező kommentje:
41.
2010. ápr. 21. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!