Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek melyik az a Call...

Szerintetek melyik az a Call of Duty és Battlefield, amit muszáj kipróbálnom?

Figyelt kérdés
Sajnálatos módon ,sosem játszottam Cod-al ,és Bf-fel (A Battlefield-ből ,még az egyik haveromnál játszottam valamelyik résszel). Mivel én a vásárlás híve vagyok ,és nem szeretek torrentezni ,ez miatt nem tudom az összeset megvenni. Max a szükségszerűeket. (Mert 14 évesen ,csak az a pénzem van ,amit szülinapra kapok. Vagy az amikor apámhoz kimentem a munkahelyére és dolgoztam némi pénzért) Ezért leírnátok a kihagyhatatlan Cod-okat és Bf-eket? ^^ Az értelmes válaszokat előre köszönöm! :D

2016. aug. 3. 22:25
 1/9 gnoomage ***** válasza:
Cod 2, Cod 4, Bf 3. Bár hülyeség, hogy muszály, valakinek ez tetszik, valakinek az...
2016. aug. 3. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:

Codokat nem ajánlanám, nem utálom őket, én is játszotam velük, vettem is két részt, de egyszerűen nagyon nagyon csúsznak lefelé a leejtőn.(bár a bf is elindult)

Viszont, ha mindenképpen ki szeretnél próbálni egyet, a cod2 (klasszikus, eredeti, második világháborús) nagyon ajánlott.

cod4 (az eredeti modern warfare, még nem ez a túlcsicsázot, elba*tt hülyeség)

black ops (ez az egyeetlen a három közül, amit még soha nem próbáltam, de állítólag a legjobb codok közé tartozik).

Battlefieldből vagy egy bad company-t ajánlanék, vagy a 3-mat.

2016. aug. 3. 22:32
 3/9 meszike91 ***** válasza:
Battlefield 3. Én próbáltam a 4-et és a hardline-t is, de a közelében sincsenek.
2016. aug. 3. 23:07
 4/9 anonim ***** válasza:

CoD4, bf3 a "must try"

Nekem még a bf4 is nagyon bejött, de azt már nem sorolnám a fent említett kategóriába (max ha jó grafikát akarsz...)

2016. aug. 4. 09:22
 5/9 anonim ***** válasza:

CoD 1, 2, 4, Black Ops

BF 3

2016. aug. 4. 11:22
 6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!!! ^^
2016. aug. 4. 11:41
 7/9 anonim válasza:
Szerintem a BF4et mindenképp érdemes megvenni. (a dice ingyen osztogatja most a dlcit.)
2016. aug. 7. 12:41
 8/9 DDDDani ***** válasza:
43%
cod 1,2,4,6
2016. aug. 9. 11:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat! ^^
2016. aug. 9. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!