Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Drahon age 1 és 2 sztoriát...

A Drahon age 1 és 2 sztoriát hol tudom magyarul elolvasni?

Figyelt kérdés
Az Inquisition- nel szeretnék játszani viszont az előző két részt nem áll módomban beszerezni. Kérlek küldjetek linket vagy írjátok le a fontosabb dolgokat. A válaszokat előre is köszönöm.

2016. aug. 3. 20:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Bűn lenne kihagyni az első két részt, főleg, hogy ez egy sorozat.

Neten elég olcsón be lehet szerezni őket.

Plusz ha angolul nem tudod elolvasni neten a két rész sztoriját -mert fent van- akkor, hogy akarsz játszani az Inquisitionnal? Nincs hozzá magyarítás.

2016. aug. 3. 21:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Inquisition-höz nincs magyar nyelv (meg ahogy kinéz nem is lesz, mert eddig kb minden csapat abbahagyta, nem is csoda, több millió párbeszéd sor van benne). Szóval ha nem megy az angol nem tudom mit akarsz csinálni a 3. résszel:D

Amúgy le is lehet kalózkodni az első két részt, tudom nem szép dolog, de ha nem telik rá anyagilag, akkor ez van.

Röviden az elsőben egy grey warden (szürke kamarás) vagy, amikor fereldenben megjelenik a dark spawn, élükön egy démoni sárkánnyal, azt kell leverni.

Másodiknál ha jól rémlik a kamarások egy leszármazott családtagjaként kezded, amikor eléri őket a darkspawn és el kell menekülniük otthonról egy rokonhoz, viszont a városba sem könnyű bejutnod, visszaszerzed az eljátszott nemesi címet, a poént a végéről meg nem lövöm le, olvasd el ha érdekel.

2016. aug. 3. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!