Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudom megoldani, hogy...

Hogyan tudom megoldani, hogy a Multi Theft Auto kihasználja a videokártyámat?

Figyelt kérdés

Processzor: i5-4590

VGA: Gigabyte R9 380X

4GB, de nem létezik, hogy az MTA csak 1GB-t tud kihasználni. SeeMTA írja, hogy általában 1060-70 körül használ. De amikor bemegyek valami forgalmas helyre, akkor meg lemegy 35-ig az FPS. De még akkor sem kér többet.

Ez most olyan, mint ha valakinek azt mondják, hogy egyél, és azért sem eszik, pedig már kopog a szeme.

Az MTA is forgalmas helyen már köhög, de még mindig csak 1GB kell neki.

Most éjszaka is 60-62 FPS között van, pedig bírna az többet is. Driverben, vagy valahol nem lehet rábírni, hogy zabálja már azt a szutyok videokártyát, és tolja fel az FPS-t?

RAM ilyen:

[link]

Nem hiszem, hogy köze van hozzá, de most még egy ilyet akarok a gépbe rakni az MTA-tól függetlenül.

Mi lehet ennek az oka? A mapolások ugyan nagyon szépek, néztem videókat, GTX 970 se mutatott jobbat, és kezdem azt hinni, hogy lehet bármilyen videokártyád, forgalmas helyen 35 FPS-re is lemehet, éjjel is 60 körül van, és nem azért mert rossza a videokártya, hanem mert nem használja ki.

Hogyan lehet ezt megoldani?

2016. aug. 3. 02:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert az MTA a GTA:SA-n alapul,a GTA:SA pedig egy 12 éves játék,régi technikára épül,valószínüleg jobban futna egy Core 2 Quad-on,mint egy i7-esen.
2016. aug. 3. 09:20
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Akkor nem is lehetne rábírni, hogy használja a processzort, és a videokártyát is?

2016. aug. 3. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem.

Nekem is FX-6300+8GB RAM+R9 270 és SeeMTA-n 30 fps volt régebben a max. Azóta 1440x900-ba tolom és magasabb lett az FPS. Ja meg a See beállításaiban minden off.

2016. aug. 4. 07:54
 4/5 anonim ***** válasza:
ha nvidiad-van, --> jobb klikk mta(vagy más játékra is) --> futtatás grafikus processzorral --> nagy teljesítményű NVIDIA processzor. és lehet h a szerón limitált az fps szám azért nem megy neked feljebb hiába van jobb géped.
2016. aug. 4. 19:46
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát nem nVidiám van, a kérdésben is benne van.

De köszi a válaszokat! Valami AMD-set is nézek majd.

2016. aug. 5. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!