Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Agar. Io vagy slither. Io?

Agar. Io vagy slither. Io?

Figyelt kérdés
én régen az "agart" szerettem jobban de átpártoltam a slither-re.
2016. aug. 2. 17:54
 1/5 anonim válasza:
akkor ebben mi a kérdés mert a leírásban megválaszoltad magadat
2016. aug. 2. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Én a slither.io-t preferálom, mivel szinte teljesen az ügyességeden múlik, hogy meddig viszed. Nem azt mondom, hogy az Agar.io-hoz nem kell készség, vagy figyelem, viszont ott mindig nagyon meghatározó, egyrészt hogy épp mekkora vagy, másrészt a puszta szerencse, és végül, ami miatt szinte egyáltalán nem Agar.io-zok: az emberek, akik együttműködnek. Biztos slither.io-ban is lehet szövetkezni valahogy, de Agar.io-ban brutális méreteket öltött a jelenség, és értem, hogy semmi szabályba ütközőt nem követnek el azok, akik segítenek egy épp kiszemelt nagynak, de nekem tönkretették az élményt.
2016. aug. 2. 22:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a kérdés kedves válaszoló hogy SZERINTETEK melyik a jobb!?
2016. aug. 3. 18:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Gameplay szempontjából agar.io de az előbb említett összedolgozó játékosok miatt a shitler.io-t szeretem inkább.
2016. aug. 5. 06:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egyet értek a második válaszolóval, a slither.ioban inkább az ügyességeden múlik hogy kit ölsz meg, (ugye ha elékerülsz és belédmegy) de az agar.ioban (úgy tudom) mindig csak a nagyobb ehet meg:)
2017. jan. 5. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!