Ez a gép elvinné a Battlefield 4-et?
Figyelt kérdés
itt vannak az adatok:
GPU: GeForce GT 730
CPU: Intel core 2 duo CPU e8400 3.0 ghz
ram: 4gb
2016. aug. 1. 21:30
11/14 anonim válasza:
10. válaszoló, azt fejeztem ki, hogy ez a játék nekem így futott. Ezen a gépen fényévekkel jobban futna, legalább mediumon-on
12/14 anonim válasza:
#5 vagyok..
Szoval
Nekem egy osregi 4magos procival (q9300) ami annyibal ter el az E8400tol, hogy 2vel tobb magja van (hozzateszem az a 8400magjai 3ghzen mennek, nekem csak 2,5..)
3gb rammal es egy gtx 750ti-vel
Ultra beallitasokkal,50-60fps.
(elsimitas on)
Igaz nem fullhd-n, de ott is legalabb med-high meglenne.
Szoval egy remekul optimalizalt jatekrol van szo, itt egyesek el vannak tevedve..
Nem csak i5 meg gtx970 letezik..
13/14 anonim válasza:
Csakhát a GT730nál fényévekkel erősebb a GTX750ti...
Meg a processzorban az a "kicsi" eltérés, ha tudnád mennyit számít....
14/14 anonim válasza:
Emberek... jó nagy bolondságokat írtatok. A GT 730 lazán viszi lowon a BF 1-et is... A BF 4-et meg gondolom medium, high keverékkel... A proci és a ram meg tökéletes a játék megfelelő futtatásához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!