World of Tanks-ben melyik nemzet tüzérségi ágát érdemes elkezdeni?
Figyelt kérdés
2016. júl. 30. 23:00
1/6 anonim válasza:
Ha kezdő vagy, Akkor a németeket, mert pontosak , viszonylag jó sebzés, jó átütés, Ha haladó vagy, akkor az oroszokat ajánlom leginkább, mert bár kissé távolra pontatlan ágyú, de nagy sebzés és jó páncél, de viszont az IS szériát tudni kell használni, mert a V alakú páncél pont úgy hasznos ha szemben van, azt nem kell forgatni, a németekkel viszont sidescrape-elni kell mer eléggé papírok 6-7 szinten. Tapasztalatból mondom! Végig mentem ezeken az ágakon, Van E-100-am és IS-7-em Jó tankok bár eléggé különböznek.
2/6 anonim válasza:
Jajj! Elnézést figyelmetlen voltam! Tüzérségnek a T-92-t ajánlom, mert viszonylag pontos, és elég nagy a sebzése, még splash-ben is
3/6 Brandon41 válasza:
Még hogy a t92 viszonylag pontos, hah hát ez jó vicc.
4/6 anonim válasza:
Amerikai. Az M12 meg a T92 nem nagy durranás de a többi nagyon jó. :) Esetleg még a brit ág.
5/6 anonim válasza:
franciák gyors töltés, gyorsak, pontosak, amcsik, közepes sebesség, nagy sebzés, viszonylag pontatlan
6/6 anonim válasza:
Franciák pontosak........hahahahah jó vicc :'D :'D :'D :'D :'D
Én a briteket ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!