Elakadtam Gta san andreasba a Madd Doggos küldetésnél mert valószínüleg bug keletkezett és átlehet vinni a küldit anélkül hogy újraindítanám?
Hogyan lehet megcsinálni a Madd Dogos küldetést?? Kezdejem újra csalások nélkül?? Így is több mint 1 év kellett hogy eljussak ide szóval én nem szeretném újrakezdeni.
Mutassatok videókat segítsetek hogyan fejezhetem a Madd Dogg-os küldetést. Előre is köszönöm :'D
#5: A játékban alapból benne levő csalások, amiket játék közben begépelve lehet aktiválni. Pl: FULLCLIP - Végtelen lőszer, SPEEDITUP- gyorsabb játék.
A trainerek külső programok, nem piszkálnak bele a játékmentésekbe.
Ha a repülő iskolás mentésnél nem volt még beírva a zavargás akkor az a mentés is jó.
Igen minden más kód használható. Elsősorban azok a kódok okoznak hibát melyek tartós változást idéznek elő. Ilyen zavargások illetve az egyik küldinél a soha sincs körözés kódja is. Míg a soha nincs körözés inaktiválódik kilépéskor addig a zavargás meg bentmarad örökre s nem lehet kikapcsolni.
Ok persze trainer annyiban jobb hogy egyszerübben gyorsabban érhetők el az egyes kódok továbbá nemutolsó szempont hogy kilehet kapcsolni ha akarod. Viszont akár trainerrel van bekapcsolva a zavargás akár kóddal ugyanúgy nemfog sikerülni a Madd dog küldetés. Ugyanis nem azért nem engedi megcsinálni a küldetést mert a játék ezzel bünteti a csalókat (amúgy mindenki ezt hiszi) hanem azért mert maga a kód olyan dolgot/mechanizmust idéz elő ami ellehetetleníti a küldetést. Ami esetünkben az hogy mindenki egymásnak esik.
Lényeg a lényeg ezeket ne használd de a többi mehet.
IOJUFZN
AJLOJYQY
BAGOWPG
BGLUAWML
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!