2000harcos kérdése:
Lolosok tegnap megvettem Yasuo-t és kicsit gázul megy. Nos az lenne a kérdés az lenne, hogy gyakorolni casualben kellene de nem akarom elrontani mások játékélményét! Esetleg van más mód vagy muszáj?
Figyelt kérdés
League of Legends, Yasou2016. júl. 29. 19:21
1/5 anonim válasza:
Gyakorolhatsz botok ellen is. Ott is más játékosokkal fogsz játszani, de talán az nem akkora gáz, mintha rankeden vagy normálon feedelsz.
League of Legends, Yasou, segítség, hashtag
2/5 anonim válasza:
A normál két dologra jó, 1. funolás 2. új championok tanulása. Én garantálom neked, hogy 3-ból 2 meccsen lesz legalább 1 olyan ember, aki "elrontja" a többiek játékélményét (értsd: mindenki őt flameli még ha nem is játszik szarul), szóval szerintem nem fogsz nagyon számítani.
Egyébként nem csoda hogy yasuoval szarul megy, nem valami könnyű vele játszani(rohadt nehéz), szóval szerintem akkor járnál a legjobban, ha választanál valami könnyebbet.
3/5 A kérdező kommentje:
Kösz a gyors válaszokat. Tudom, hogy Yasuoval nagyon nehéz de eddig volt vele 5 meccsem és nagyjából értem a kombókat meg mindent csak álltalában olyan ellenfél jön aki legalább level mastery 7 és lealáz a fenébe!
2016. júl. 30. 07:10
4/5 anonim válasza:
No azért a túlzott magabiztosság se jó dolog.:) Yasuo jó kifejezetten easy to play, hard to master champ. Lehet úgy gondolod, hogy jól megy, de elég nagy mechanikát igényel, és igazán jól csak többszáz game után fog menni. Nézz yasuo gameplayeket challengeresektől, azokból sokat tanulhatsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2016. júl. 30. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!