Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van még olyan aki nem Pokemon...

Van még olyan aki nem Pokemon GO-zik?

Figyelt kérdés
2016. júl. 29. 13:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én, de csak mert nincs mobilnetem. :P
2016. júl. 29. 17:07
 12/19 anonim ***** válasza:

Nincs is okos telom de ha lenne se érdekelne.

Hülyeségnek tartom az egészet.

2016. júl. 29. 17:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen van.

1. rossz a telefonom hozzá

2. nincs mobil internetem

3. nem szeretem a pokémont

4. sétálgatáshoz nem kell telefon...

2016. júl. 29. 18:49
 14/19 anonim ***** válasza:

Jelen!

Abszolút hidegen hagy a dolog.

2016. júl. 29. 19:37
 15/19 anonim ***** válasza:
Én se,sztem baromság,nagyon hülye alkalmazás.
2016. júl. 30. 09:13
 16/19 anonim ***** válasza:
Én sem,és eddig a baráti köröm sem hála istennek.
2016. júl. 30. 15:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Persze, rengetegen vannak.

Azokat ugyan nem értem akik sz@rozzák, ha nem tetszik ne játszál és ne problémázz rajta hogy van aki élvezi. Sok gyerek alapból ki se tenné a lábát a házból, szerintem jó dolog hogy ezzel legalább egy részük kimegy sétálni.

A felhajtásnak vége lesz kb 1 hónap múlva, a csapból is fallout 4 folyt miután kijött és nézzétek meg már sehol se hallotok róla. Nemsokára a Pokemon go-ról se fogtok hallani mert kijön a no man's sky

2016. júl. 30. 21:58
 18/19 anonim ***** válasza:
En!! Es elegem van hogy lemegyek barhova mindenki azt a hulye telefont nyomkodja! A barataimmal mar szinte alig beszelek mert vagy Facebookoznak vagy jatszanak a telefonon..kerdezek valamit jon ra egy rovid valasz aztan tovabb nyomkodja.. Bovebb beszelgetes ritkan alakul ki. Nekem se Fb, se Skype se semmim nincs. Ja de van.. Eletem!! 16 eves vagyok es nem akarom a fel eletemet a telefonnal eltolteni:)
2016. aug. 2. 03:49
 19/19 anonim ***** válasza:
En!! Es elegem van hogy lemegyek barhova mindenki a telefont nyomkodja! A barataimmal mar szinte alig beszelek mert vagy Facebookoznak vagy jatszanak a telefonon..kerdezek valamit jon ra egy rovid valasz aztan tovabb nyomkodja.. Bovebb beszelgetes ritkan alakul ki. Nekem se Fb, se Skype se semmim nincs. Ja de van.. Eletem!! 16 eves vagyok es nem akarom a fel eletemet a telefonnal eltolteni:)
2016. aug. 2. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!