Megéri megvenni a fifa 16-ot?
Figyelt kérdés
Aki játszott vele mennyi tetszett neki? én a 2013-al játszottal utoljára, sokat változott ahhoz képest?
Meg ha mindig igaz nincs benne magyar nyelv nagy hátrányt jelent ez annak aki nem tud annyira jó angolul?
2016. júl. 28. 15:45
1/6 Gele19 válasza:
Ha online nem laggolna (tökéletes neten), ha az ea költene erre is és nem erőltetné a p2p kapcsolódási rendszert, a legjobb játék lenne a világon, sokat fejlődőt a 13-hoz képest, jó játék, lenne...
2/6 anonim válasza:
Pes szerintem jobb, de ez az én véleményem
3/6 vagyokakivagyok008 válasza:
A fifát megéri megvenni csak azt rontottad el hogy ps 4-et meg nem éri meg! Xbox onen játszok 1 szakadás 1 késés nem tapasztalható, míg a ps 4 1 fostalicska! :)
4/6 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz? Ps-en sincs semmi akadás
2016. aug. 1. 08:24
5/6 anonim válasza:
Arról beszél, hogy egy elfogult Xbox fan és nem tudja felfogni, hogy nem a játék laggol hanem az EA szerverei.
High end Pc-n is laggol az online, akkor is jobb az xbox nem? nevetséges.
6/6 anonim válasza:
Egyébként Xboxon is van ez a jelenség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!