Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pokemon GO - Coin szerzése...

Pokemon GO - Coin szerzése Gym foglalással vagy hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy játékpénzt (coin = amit igazi pénzért veszünk) hogyan lehet szerezni játékba? Ugye lehet venni, de van egy olyan opció is hogy GYM védésekor kapok valamennyit? Én ezt nem értem pontosan mit takar. Valaki kitudná fejteni nekem? Olyat olvastam, hogy 21 órán át kell bent védeni a pokémononomnka, hogy kaphassak érte coint.

2016. júl. 27. 18:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy 21 óra után kapsz 10-et. De én még nem tudtam addig benn maradni egy gymben sem, szóval nem tudom.
2016. júl. 27. 18:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha védesz egy Gymet akkor a Shopban le tudsz szedni érte 10 Coint és elindul egy visszaszámláló óra 21 óráról (bár ha jól emlékszem lehet csak 20) és addig te akár el is vesztheted azt a Gymet vagy szerezhetsz másik 5-öt, az lényegtelen. Ha letelik az idő megnézi éppen akkor hány Gymet védesz és annyiért kaphatsz Coint. (3 Gym=3x10Coin és max 10 Gymet védhetsz). Majd ha azt leszedted megint elindul a visszaszámláló.
2016. júl. 28. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!