Ingress vagy Pokemon go?
Az hogy kinek mi a jobb...hát embere válogatja, nekem az INGRESS, leirom miért, de figyelembe kell azt is venni hogy az Ingress inkább az "idősebb" (20+) korosztály játéka mondhatni, a P.GO meg a tizenéveseké általánosan.
Egyébként gyakorlatilag mindkettőt ugyan az a cég csinálta, lényegében a Pokémon Go ugyan azt a térképet használja mint az Ingress, csak más a felülete.
Grafikailag a Pokémon Go a jobb, de más szempontokból az Ingress. (szerintem)
Ingress lényegében 2012-ben került kiadásra,
és az Ingress a pokémon go alapja és elődje is.
Hogy miért a pokémon a felkapottabb?
1/ ez az újabb
2/ több embernek a telefonja képes már kezelni a technológiát mint 2012-ben
3/ ezt kapták fel épp a fiatalok és mint tudjuk ők ezen piac alapjai, nekik van idejük játszani vele
4/ jobb grafika
INGRESS mellett szól hogy:
nincs akkora hardverkövetelménye azaz kényelmesen megy régebbi androidokon is, a pokémon nem.
Helyszínek tekintetében am. ugyan azok a pontok vannak mindkét játékban, csak az egyiken (ingress) portálok a másikon (pokemon go) pokémonok stb.
---
Az egyébként tévhit hogy az INGRESS nem olyan népszerű, sőt egyre népszerűbb az is csak más körben, de pár adat (globális):
- 2012 November 15, - az Ingress elindul
--- 2013 - 500,000 játékos ---
- 2013 - megalakul az első rajongói oldal
- 2013 - Elérik az 1.000.000 letöltést
--- 2014 (február) - 2.000.000 játékos ---
- 2015 - Elérik az 8.000.000 letöltést
--- 2015 - 7.000.000 játékos ---
Mindenesetre én azt mondom, próbáld ki mindkettőt és játssz azzal amelyik neked jobban fekszik ;) ne más döntse el helyetted neked melyik a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!