Pokémon go: miért nem találok szinte semmit?
Figyelt kérdés
Tegnap kimentünk sétálni, közben pokémonoztam. 4km-t mentünk...5db-ot találtam, ebből csak egy jobbat. Ma is kimentünk, megint 4km-t sétáltunk és elvétve találtunk 3db-ot: egy pidgey, egy weedle meg egy kakuna. Nem értem miért csak 3-at találtunk, pedig kijelzett még vagy 15-öt,(jobbakat is) hogy a közelben vannak, de akármerre mentünk szinte semmi.. Egyik barátom 4km után 17-et szedett össze.. Az iránytű nem működik, amikor konkrétan egyet bemérek, nem villog zölden a négyzet, hiába próbálom az összes irányba. A másik baj, hogy 90%-ban weedle, pidgey meg rattata van mindenhol, ahol találok egyáltalán.. Mással is ez van vagy csak velem? 5-ös szintű vagyok és egy nagyobb faluban lakom( 3 pokéstop, 2 gym) ha ez számít.2016. júl. 26. 21:46
1/4 anonim válasza:
Úgy vettem észre, oda spawnol sok (jó) pokémon, ahol sokan vannak. Pestiként pl. a városligetben rengetegen vannak, rengeteg Lure van, és ennek megfelelően sok a pokémon, és több a ritka. 3 pokéstop + 2 gym sajnos nem túl sok, sokat kell majd küzdenek magasabb szinteken...
Az iránytű nem működik, így van, nem csak neked. Valószínűleg a túlterhelt szerverek miatt lekapcsolták a poké-követést - de így legalább nem álla szerver.
Az, hogy sok a weedle, pidgey és rattata, az szerintem mindenhol így van. Mármint Magyarországon, láttam New York-i képet, ott elég sok az erősebb, ritkább pokémon :D pl. Bp-n az említett ligetben is sok van az előbbi 3-ból, de jön mellette más is.
3/4 anonim válasza:
Én is úgy vettem észre, hogy a forgalmasabb helyeken van, a pokéstopok körül. Én egy kisebb városban lakom, kb 8-9 pokéstop van, és egy gym. A pokéstopok környékén gyakoribb, viszont voltam kint a hegyen, ahol elég kevesen laknak, leginkább csak szőlők vannak, ott mentem 5 kilométert, és egyetlen pokémonnal sem találkoztam. Kint a városban az egyik pokéstop körül 3mat is találtam egymás után.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen igazatok van ma voltunk városban és 24-et szedtem össze, jobbakat is és még elég sokat ki is jelzett, plusz rengeteg ott a pokéstop meg gym. :) Köszönöm a segítséget és a válaszokat! :)
2016. júl. 27. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!