Lehet Pokémon GO-val úgy játszani, hogy többen is próbálunk elfogni egy Pokémont?
Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy nem csak egyedül megyek, hanem haverjaimmal, és ha találunk egy Pokémont, azt lehet-e többen is megpróbálni befogni(másszóval Co-Op módban).
Előre is köszi a válaszokat!
2016. júl. 26. 17:11
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem. A Játék neked geenrálja a pokémonokat véletlenszerűen, és nem magára a térképre.
2/4 anonim válasza:
Én eddig úgy tapasztaltam, hogy ami nálam megjelenik, másnál is.
3/4 Krisipoke válasza:
Nem lehet co-opban, de valóban a térképre generálja a Pokémonokat, szóval ami valakinek megjelenik, az mindenkinek. Egyetlen kivétel ez alól, ha incense-t használsz, ami csak neked generálja őket.
4/4 anonim válasza:
Ha többen mentek akkor elfoghatjátok egyszerre persze, ha valaki ügyetlenkedik akkor akkor a pokémon eltűnik kb 10percig van azon a helyen, de ha felbukkan nem attol számít az idő...van,volt egy Pokemon térkép ahol mutatta a Pokemonokat melyik hol van,és meddig lesz ott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!